Kick-off proactief loopbaangedrag: Lessen uit de wetenschap en praktijk

Beschrijving

De wereld van werk verandert steeds sneller. Dit vraagt om nieuwe loopbaanvaardigheden en heeft invloed op de ontwikkeling van professionals binnen de sector. Om inzetbaar te blijven moeten medewerkers meer aanpassingsvermogen kunnen laten zien en proactief hun eigen loopbaan vormgeven. Welke stappen kunnen medewerkers zetten om hun inzetbaarheid te vergroten, zich van waarde te voelen en hun talent optimaal te benutten? 

Duurzame inzetbaarheid

Tijdens de kick-off presenteert eelloo, de ontwikkelaar van het Transvorm Loopbaan Portal, een visie op duurzame inzetbaarheid en proactief loopbaangedrag. Die visie is gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek van eelloo-collega dr. Anna van der Horst, in 2018 gepromoveerd aan de Justus Liebig University in Giessen, Duitsland. 

Talentontwikkeling, energie en zingeving

Tijdens een reeks webinars later dit jaar, gaan we dieper in op duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, energie en zingeving. U leert hoe u duurzame inzetbaarheid tot een logisch onderdeel maakt van het loopbaanbeleid, en hoe de instrumenten van het loopbaanportal u hierin ondersteunen.

De webinars worden begeleid door Inge van Nispen en Annick Delanghe van Eelloo.

Datum en tijd

  • 22 juni 2021 van 09:30 - 11:00 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

HR-professionals en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 75 euro in rekening.