Inspiratiesessie voor bestuurders: De toekomst van werken in zorg en welzijn

Beschrijving

De samenleving transformeert en technologische ontwikkelingen versnellen. De vraag is hoe de toekomst van zorg en welzijn er uitziet. Wat betekenen de ontwikkelingen voor de werkgelegenheid? Welke beroepen komen er? Toekomstbewust besturen is essentieel in deze tijd, waarin onzekerheid de nieuwe zekerheid is. 

Tony Bosma: “Vraag je niet af waarom bepaalde ontwikkelingen plaatsvinden, maar waarom ontwikkelingen nog niet hebben plaatsgevonden”

Uw organisatie in de toekomst van werk 

Durft u met onzekerheid keuzes te maken of houdt u het bij het bekende? Om u bij te staan in dit proces organiseren we voor bestuurders in Zuid-Nederland een online inspiratiesessie. 

Onder leiding van futurist en trendwatcher Tony Bosma nemen wij u mee in de toekomst van werken in zorg en welzijn. In een rondetafelgesprek gaat hij met een aantal bestuurders in gesprek over de arbeidsmarkt van de komende 5-10 jaar:

  • Wat zijn nieuwe beroepen? 
  • Hoe verhouden huidige medewerkers zich tot de medewerkers van de toekomst? 
  • Hoe verhoudt de huidige leidinggevende zich tot de toekomstige? 
  • Wat kunnen we leren van andere sectoren? 
  • Hoe bestuurt u toekomstbewust uw organisatie?

Tony Bosma

Tony Bosma staat bekend als een confronterende en inspirerende futurist. Hij adviseert oa. de Europese Commissie en De Nederlandsche Bank en is actief op het gebied van toekomst-onderzoek en horizon-scanning. Bosma sprak onder andere voor de NAVO, de Verenigde Naties, SHELL, Pfizer, TeamNL en de Financial Times. 

Mis het niet!

Meld u aan voor de online inspiratiesessie. Wij houden u in de komende weken op de hoogte van het programma én de deelnemers aan de ronde tafel.

Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd door Viazorg, ZorgaanZet, Care Innovation Center, Coöperatie Slimmer Leven, Provincie Noord-Brabant en Transvorm.

Datum en tijd

  • 1 juli 2021 van 09:00 - 11:00 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 150

Bestuurders van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor bestuurders van bij Transvorm aangesloten organisaties. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.