Masterclass: Succesfactoren van digitaal leiderschap in de zorg

Beschrijving

De digitalisering van de zorg heeft grote impact op zorgprofessionals. Hoe leid je als manager of leidinggevende in de zorg deze veranderingen in goede banen? Al dat aanjagen, verbinden en faciliteren vraagt om kennis, een goede houding, visie en inspiratie. Digitaal leiderschap! 

Tijdens de bijeenkomst op 3 december 2020 maakten managers en leidinggevenden al kennis met digitale transformatie. Mocht u interesse hebben; een soortgelijke bijeenkomst van ECP kunt u terugkijken. De video is een goede voorbereiding. De bijeenkomst van 1 juni is een verdiepende masterclass.

Programma

Voor het succesvol transformeren van de organisatie en medewerkers naar het digitale tijdperk, zijn leiders nodig met een visie op alle aspecten van digitalisering.  Marco Derksen gaat tijdens de masterclass in op vragen als: 

  • Wat zijn de gevolgen van digitalisering voor de organisatie? 
  • Hoe geef je vorm aan digitaal leiderschap in de zorg? 
  • Wat zijn de kritische succesfactoren voor digitaal leiderschap? 

Het programma is interactief en bestaat uit theorie, inspirerende praktijkvoorbeelden, discussie tussen deelnemers en het uitwisselen van ervaringen. 

Aan het einde van de masterclass kunt u uw visie op digitalisering vormen en inspelen op de kansen die digitalisering biedt. 

Spreker

Marco Derksen is strategisch adviseur, spreker en inspirator op het gebied van  digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream. 

Datum en tijd

  • 1 juni 2021 van 09:30 - 12:00 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 5
  • maximaal 15

Managers en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 2: Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemer per organisatie toegang.

Kosten

De masterclass is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.