Webinar: Effectief strategisch talentmanagement

Beschrijving

De vraag naar goede zorgmedewerkers is groot. In een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden aan te trekken. Maar vooral om medewerkers te motiveren, ontwikkelen en behouden. Een goed talentmanagement-beleid is van belang. 

Hoe tilt u een ‘gewoon’ talentmanagementbeleid naar een hoger niveau? Hoe maakt u talentmanagement strategisch? Welke stappen zijn nodig en wat levert het uw organisatie op? 

Programma

Simon Noorman (organisatieadviseur en verandermanager) behandelt:

  • wat de kenmerken van ‘gewoon’ talentmanagement zijn; 
  • hoe generiek talentmanagement een toereikende oplossing biedt; 
  • wanneer en waarom de noodzaak voor strategisch talentmanagement ontstaat; 
  • de belangrijkste eigenschappen van strategisch talentmanagement; 
  • hoe strategisch talentmanagement gekoppeld is aan de organisatiedoelen;
  • wat het de organisatie oplevert. 

Jos Hubers (HR Manager bij het Oogziekenhuis in Rotterdam) vertelt hoe hij in de praktijk aan de slag ging met strategisch talentmanagement binnen verschillende organisaties, waaronder het Oogziekenhuis en GGZ in Geest. 

Sprekers:

Simon Noorman is ruim 20 jaar actief als adviseur, manager, docent en trainer. Als organisatieadviseur is hij verantwoordelijk voor trajecten rond de implementatie van Strategische Personeelsplanning, Performance Management en Key Positions. 

Jos Hubers is manager HR en Opleiden bij Het Oogziekenhuis in Rotterdam. Hij was nauw betrokken bij grote veranderprocessen met impact op organisaties en mensen. Vanuit strategische doelen werken aan een talentmanagementbeleid en leiding geven aan HR en HRD teams speelden binnen deze trajecten een grote rol. 

Datum en tijd

  • 25 mei 2021 van 09:00 - 11:00 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 150

HR-managers, HR-adviseurs, leidinggevenden en andere geïnteresseerden van  bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD.

Kosten

De workshop is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.