Webinar: HR-projecten succesvol sturen in de praktijk

Beschrijving

Het invoeren van zelfroostering, gaan werken met zelfsturende teams of het opzetten van een nieuwe HR-cyclus. Als HR-professional heeft u steeds vaker te maken met werken in projecten, vaak samen met de lijn. Dat is heel wat anders dan het uitvoeren van gewone HR-taken. 

Van u wordt gevraagd om op korte termijn met oplossingen te komen, en die succesvol over te gedragen naar de lijn. En dat met een tijdelijk projectteam en met aansturing en uitvoering op afstand… Hoe behaalt u dan op een effectieve manier uw projectresultaten? 

Programma

Tijdens dit inspirerende webinar introduceert Erik Marcelis van Bonte Bij projectmanagement in HR. Hij toont wat er mis kan gaan bij de uitvoering en hoe u hierop kunt anticiperen. 

U krijgt praktische tips en adviezen over: 

  • het formuleren van projectdoelstellingen en -resultaten; 
  • het opstellen van een projectplan en -planning; 
  • de inrichting van de projectorganisatie en de rol van de projectleider; 
  • het managen van de verwachtingen van stakeholders; 
  • effectief sturen op het behalen van uw projectresultaten. 

Na afloop bent u in staat om de stappen te zetten naar effectief projectmanagement in uw HR-organisatie. Uiteraard gaat het webinar ook in op best case- en worst case-scenario’s uit andere organisaties. 

Spreker

Erik Marcelis is associate bij Bonte Bij, een netwerk van ervaren HR-professionals. Na jarenlange ervaring als HR Manager maakte hij enkele jaren geleden de overstap naar HR project- en programmamanagement. Hij wordt vaak gevraagd voor complexe HR-opdrachten, waarin hij met een team zorgt voor concrete resultaten. 

Datum en tijd

  • 15 juni 2021 van 09:00 - 11:00 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 150

HRM-professionals en -projectleiders en overige geïnteresseerden van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.