Transvorm Actueel: Meer inzicht in verzuim

Beschrijving

De coronapandemie zette de wereld op z’n kop. De druk op zorgmedewerkers is groot en het verzuim in de zorgsector was in lange tijd niet zo hoog. 

Tijdens dit interactieve webinar nemen Danijela Budimir en Marjolijn Pouw van onderzoeksbureau en kennisnetwerk Vernet u mee in de regionale en landelijke verzuimcijfers van 2020. In hoeverre had corona hier impact op? We bespreken de meest opvallende zaken en de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de volgende werkvelden: ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en verzorg, verpleeg-, en thuiszorg.

Programma

We nemen u mee in de belangrijkste definities en formules rondom verzuim en laten zien hoe u een heldere analyse maakt van de cijfers van uw organisatie. Daarnaast leert u hoe u op zoek gaat naar concrete aandachtspunten waar u direct mee aan de slag kunt. Kortom: u krijgt meer inzicht in uw verzuimcijfers. 

Houd de verzuimcijfers van uw organisatie tijdens het webinar bij de hand.

Over Vernet

Vernet is sinds 1996 marktleider in het verzamelen, benchmarken en interpreteren van HR- en verzuimgegevens in de Nederlandse zorgsector. Met inzichtelijke data helpen zij werkgevers in afzonderlijke zorgbranches tot een verhoogde inzetbaarheid van het personeel. 

Datum en tijd

  • 21 april 2021 van 10:00 - 11:00 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 10
  • maximaal 100

HR-adviseurs, HR-managers, casemanagers, leidinggevenden en andere medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties die zich bezighouden met de interpretatie van verzuimrapportages. 

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.