Recruitment - webinar: De candidate experience

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt en coronacrisis vragen om nieuwe manieren van werven en recruitment. Uit onderzoek is gebleken dat 78% van de kandidaten denkt dat de manier waarop ze worden behandeld tijdens het wervingsproces, weerspiegelt hoe het bedrijf zijn werknemers behandelt. Door je kandidaten een positieve ervaring te geven, verhoog je dus meteen je aantrekkelijkheid als werkgever. Wie wilt dat nou niet.

De webinar 'Candidate Experience' gaat over de volgende onderwerpen:

  • De candidate experience in kaart brengen
  • Optimaliseer de candidate experience
  • Verras kandidaten op een positieve manier
  • Middelen om te werken aan de candidate experience

De webinars van de Academie voor Arbeidscommunicatie zijn interactief en praktisch met docenten die de theorie en uw praktijk aan elkaar verbinden. Praktijkcases uit de deelnemende organisaties maken dat opgedane kennis direct toepasbaar is.

Spreker

Heleen Stoevelaar is een ervaren recruitment manager, eigenaar van Best Selector en The Referral Company en als docent en dagvoorzitter betrokken bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Zij houdt ervan om pragmatisch en resultaatgericht lange termijn resultaten te boeken voor de afdeling recruitment.

Alle recruitment-webinars

Datum en tijd

  • 22 april 2021 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht