Recruitment - webinar: Organiseer een online event - VOL

Beschrijving

Let op: het maximale aantal inschrijvingen voor deze webinar is bereikt. Als u zich inschrijft, plaatsen we u op de wachtlijst.

De turbulente arbeidsmarkt en coronacrisis vragen om nieuwe manieren van werven en recruitment. Uit onderzoek is gebleken dat 78% van de kandidaten denkt dat de manier waarop ze worden behandeld tijdens het wervingsproces, weerspiegelt hoe het bedrijf zijn werknemers behandelt. Door je kandidaten een positieve ervaring te geven, verhoog je dus meteen je aantrekkelijkheid als werkgever. Wie wilt dat nou niet.

De webinar 'Organiseer een online event' gaat over de volgende onderwerpen:

  • Hoe organiseert u een online event als alternatief voor meet & greets en meeloopmomenten
  • Toepassingen: van Facebook Live en online meet-ups tot virtuele events en webinars

De webinars van de Academie voor Arbeidscommunicatie zijn interactief en praktisch met docenten die de theorie en uw praktijk aan elkaar verbinden. Praktijkcases uit de deelnemende organisaties maken dat opgedane kennis direct toepasbaar is. 

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Alle recruitment-webinars

Datum en tijd

  • 1 april 2021 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht