Transvorm Actueel: Verbindend leidinggeven in coronatijd (extra) - VOL

Beschrijving

Dit webinar is vol. 

Tijdens deze workshop gaat Alex Slavenburg van het HappinessBureau met u in op de rol van leidinggevenden in coronatijd. We kijken vooral naar de basisbehoeften van medewerkers en staan stil bij wat er momenteel speelt binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Op basis van recent onderzoek bekijken we samen welk effect dit heeft op het werkgeluk van medewerkers én hun leidinggevenden.

De focus ligt op de verschillende rollen van de leidinggevende, we bespreken o.a. ‘de 3 petten van leiderschap’. We hebben aandacht voor welke technieken u het beste kunt inzetten om verbinding te houden met collega’s nu die veelal op afstand werken. Theoretische informatie wordt hierbij afgewisseld met voorbeelden en tips uit de praktijk. 

Over de trainer

Alex Slavenburg van het HappinessBureau heeft jarenlange (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap. Slavenburg coacht en traint leidinggevenden en teams op het gebied van werkgeluk & leiderschap. Ook begeleidt hij organisaties die werkgeluk onderdeel willen maken van hun bedrijfsstrategie en cultuur.

Meteen aan de slag?

Wilt u na het bijwonen van deze Transvorm Actueel meteen concreet aan de slag met het werkgeluk van uw medewerkers? Van 1 t/m 12 februari 2021 bieden we tijdens een online editie van de Sterk in je Werk week dagelijks sessies aan over bijvoorbeeld omgaan met coronastress, werkplezier, meer energie of een brein in topvorm.

Transvorm zorgt voor een volledig digitaal programma dat u als werkgever kunt aanbieden aan uw medewerkers. Doet u ook mee? In de eerste week van januari ontvangt u promotiemiddelen die u kunt delen met medewerkers en lanceren we de site met het complete programma.

Datum en tijd

  • 27 januari 2021 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een toegangslink.

Deelnemers

HR managers, HR adviseurs, mobiliteitsadviseurs, locatiemanagers, lijnmanagers en beleidsadviseurs van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht