Digitale training promotieteam zorg en welzijn 'Sterk voor de klas'

Beschrijving

Leden van het promotieteam zorg en welzijn brengen werken in de sector op een positieve manier onder de aandacht. Het promotieteam wordt ingezet bij diverse activiteiten, zoals workshops, oriëntatiebijeenkomsten en gastlessen. We richten ons daarbij op leerlingen die nog een beroepskeuze moeten maken én op zij-instromers die een overstap naar zorg en welzijn overwegen. 

Deze training is bedoeld voor nieuwe leden van het promotieteam. Transvorm werkt graag samen met trotse medewerkers, die met plezier kunnen en willen vertellen over hun werk. 

Omdat het in deze tijd minder makkelijk is om fysiek voor de klas voorlichting te geven, richt deze training zich op digitale voorlichting. We geven de promotiemedewerkers tips en een format over hoe zij zo’n les kunnen vormgeven en toch inspirerend het verhaal kunnen brengen.

Over de trainer

De training 'Sterk voor de klas' wordt verzorgd door Bart Lonterman. Bart is trainer en jongerenopbouwwerker bij ContourdeTwern. Hij heeft jarenlange ervaring in het veld, de laatste jaren als coördinator jongerenwerk. Meer recent is Bart zich gaan specialiseren als communicatie- en gedragstrainer.

Hij verzorgt trainingen voor andere jongerenwerkers en politiemedewerkers en is actief als gastdocent in het mbo en hbo. Op een bevlogen en enerverende manier laat Bart ons zien wat nodig is voor een goede gastles.

Interesse?

Kent u een medewerker binnen uw organisatie die mogelijk interesse heeft in deelname aan het promotieteam? Stuur deze informatie dan door of neem contact op met Jeroen Hellemons van het Supportteam Zorg & Welzijn voor meer informatie. Of bekijk de spelregels voor deelname via deze link.

Datum en tijd

  • 21 januari 2021 van 09:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

Online (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

Deze training is bedoeld voor nieuwe leden van het promotieteam zorg en welzijn van Transvorm. Om deel uit te kunnen maken van het promotieteam moet uw werkgever aangesloten zijn bij Transvorm.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht