Digitale training: Leren Innoveren

Beschrijving

De verwachting is dat de vraag naar zorg blijft stijgen en dat de zorg complexer wordt. Tegelijkertijd lopen de tekorten aan deskundig zorgpersoneel op. Technologische en sociale innovatie kunnen een bijdrage leveren aan het oplossen van deze uitdagingen. 

Programma 

In de presentatie over Leren Innoveren staan we stil bij innoveren in de zorg. Tom Brandsma, projectmanager bij het Lectoraat Employability van de Zuyd University of Applied Sciences, presenteert een energieke mix van theorie en praktijkvoorbeelden en vertelt hoe je binnen je eigen organisatie gestructureerd werkt aan innovatie. Ook komen instrumenten aan de orde uit de Design Thinking-methode, die helpen bij het vormgeven van het innovatieproces.

Na de presentatie wordt aan de hand van stellingen gediscussieerd over innovatie in de zorg. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen. 

Datum en tijd

  • 17 november 2020 van 10:00 - 11:30 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 10

Leren Innoveren is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt of wil houden met het toepassen van (technologische) innovaties in de zorg en wiens organisatie bij Transvorm is aangesloten met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. 

Kosten

Dit webinar is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.