Digitaal vragenuur Digivaardig in de Zorg

Beschrijving

Digitalisering hoort bij goede zorg van nu. Dat vraagt digitale vaardigheden van zorgprofessionals en digitaal leiderschap van het management. Eén op de tien professionals in de gehandicaptenzorg heeft weinig of geen digitale vaardigheden. In de VVT zijn dat twee van de tien zorgprofessionals. Dat zijn zorgelijke cijfers die actie vragen.

Om als organisatie digivaardige medewerkers te krijgen en te behouden is het van belang dat digitale vaardigheden onderdeel worden van het competentieprofiel van elke zorgprofessional. De uitdagingen zitten echter niet alleen in de uitvoerende zorg. Op elk functieniveau, op elke leeftijd zijn er mensen die een stap vooruit kunnen zetten. We kunnen allemaal iets leren. De filosofie is dan ook: “Van begeleider tot bestuurder, met zijn allen aan de slag!”.

Programma en spreker

U wilt of bent al aan de slag met het project Digivaardig in de zorg? Suzanne Verheijden en Marieke Hezemans zitten klaar om al uw vragen over digitale vaardigheden te beantwoorden. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met collega’s uit de regio. 

Suzanne Verheijden is programmamanager Digitale Vaardigheden en ontwikkelaar van de website digivaardigindezorg.nl. Ze begeleidde tal van zorgorganisaties bij het werken aan digitale vaardigheden. 

Marieke Hezemans is onder andere projectleider Digitalisering bij Transvorm.

Datum en tijd

  • 24 november 2020 van 10:00 - 11:00 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 10
  • maximaal 100

HR-adviseurs, HR-managers, opleidiers, lijn- en teammanagers en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn bij een bij Transvorm aangesloten organisatie met activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.