Transvorm Actueel: Werken aan werkgeluk

Beschrijving

Werkgeluk ziet er voor iedereen anders uit. Medewerkers kunnen er ieder op hun eigen manier aan werken. 

Tijdens deze online editie van Transvorm Actueel leert u:

·        wat werkgeluk is.

·        wat de impact van de coronacrisis op het werkgeluk van u en uw collega’s is.

·        waarom het zo’n belangrijk onderwerp is.

·        hoe u uw eigen werkgeluk kunt vergroten en wat dat oplevert.

In deze workshop staan de achtergronden van werkgeluk centraal. Hierbij bespreken we welke onderdelen u zelf kunt beïnvloeden en welke tools en technieken u het beste kunt inzetten om zoveel mogelijk geluk in het werk te ervaren.

Succesvolle voorbeelden

Tijdens de workshop wordt het door het HappinessBureau ontwikkelde P3F-model (Purpose – Flow – Fun & Friendship) voor werkgeluk als leidraad gehanteerd.

Deze Transvorm Actueel bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over werkgeluk en succesvolle voorbeelden van werkgeluk in organisaties. Informatie wordt afgewisseld met aansprekende en inspirerende filmpjes en luchtige oefeningen die u zelf, met anderen of als groep kunt doen.

E-book en Werkgeluk booster-programma

Na afloop van de online workshop ontvangt u het e-book ‘De 12 dingen die je moet weten over gelukkig werken’ (als pdf) van het HappinessBureau. Ook krijgt u 6 maanden lang toegang tot het Werkgeluk booster-programma. 

Over het HappinessBureau

Het HappinessBureau adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties die het werkgeluk van hun medewerkers willen vergroten. Ze geven advies, verzorgen de opleiding Werkgelukdeskundige en de leergang Employee Experience, geven verschillende workshops en trainingen, begeleiden in-company werkgeluk en employee experience trajecten, doen onderzoek, publiceren artikelen en boeken, geven presentaties op congressen in en buiten Nederland en organiseren het grootste jaarlijkse event over werkgeluk in Nederland: Happy People Better Business.

Het HappinessBureau gaat uit van een evidence-based benadering, waardoor werkgeluk en de resultaten die hieruit voortvloeien meetbaar en toetsbaar worden gemaakt.

Datum en tijd

  • 13 oktober 2020 van 09:00 - 12:00 uur

Locatie

Online (via Zoom). U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

HR-adviseurs, HR-managers, lijn- en teammanagers en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn bij een bij Transvorm aangesloten organisatie.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.