Transvorm Actueel zomereditie: Online faciliteren van leerbijeenkomsten

Beschrijving

De afgelopen maanden hebben we allemaal veel nieuwe digitale vaardigheden opgedaan. Wilt u nóg meer weten over online leren en bent u benieuwd naar praktische tips en trucs? Weten welke werkvormen hun succes online bewezen hebben en welke tools en programma’s u daarbij in kunt zetten? En er ook meteen een paar uitproberen? Meld u dan aan voor deze zomereditie van Transvorm Actueel.
In deze interactieve sessie krijgt u volop praktische tips van spreker en online trainer Suzanne Verheijden en wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere zorg- en welzijnsorganisaties.

Programma
 

Suzanne Verheijden van Buro StrakZ verzorgt een enthousiaste en interactieve sessie met praktische tips en tricks voor het begeleiden van online leerbijeenkomsten. Ze geeft o.a. antwoord op de vragen:

  • Hoe leren mensen online? Wat werkt er anders online dan offline?
  • Welke online werkvormen houden deelnemers scherp?
  • Welke programma’s en tools zijn er?
  • Hoe pas je de inhoud van je offline training aan naar een online training?
  • Waar let je op?

Na elk onderdeel met praktijkvoorbeelden en inspiratie, worden de deelnemers opgesplitst in breakout rooms om samen te bespreken wat de mogelijkheden binnen de eigen organisaties zijn.

Spreker

Suzanne Verheijden van Buro StrakZ heeft ruime ervaring in het verzorgen van trainingen en lezingen, zowel offline als online. Ze heeft tientallen werkvormen en tools uitgetest en geëvalueerd. Suzanne Verheijden heeft in een train-de-trainervariant al vele teams opgeleid in het online verzorgen van trainingen en webinars en het daarbij inzetten van interactieve werkvormen.


Let op: vanaf 8.45 uur testen we de techniek, zodat we om 9.00 uur kunnen starten.

Aanmelden kan tot 10 augustus, daarna is inschrijving niet meer mogelijk.

Datum en tijd

  • 20 augustus 2020 van 08:45 - 10:30 uur (verlopen)

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

HRD professionals, opleidingsadviseurs en andere medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties die zich bezig houden met opleiden en beter willen worden in het online faciliteren van sessies.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht