Masterclass 'Leiderschap met impact en bezieling' door Gabriël Anthonio

Beschrijving

"Leiderschap gaat over bewust invloed uitoefenen. Op jezelf, op je naasten en op je omgeving. Leiderschap gaat ook over waarde toevoegen aan situaties en mensen hun leven. En het gaat over het vereenvoudigen van complexe vraagstukken, zodat ze behapbaar en uitvoerbaar worden en je resultaten behaalt. Hierbij staat de kwaliteit van het contact tussen mensen centraal. Leven en werken vanuit je eigen kernwaarden is daarbij het uitgangspunt." 

Gabriël Anthonio is een spreker die steeds hoge waarderingen van zijn publiek krijgt. Een unieke kans om te zien, te horen en ervaren wat leiderschap met impact en bezieling betekent. U bent van harte welkom als u toe bent aan een volgende ontwikkelstap, gewoon nieuwsgierig of op zoek naar nieuwe inspiratie.

Speciaal voor de leidinggevenden en lijnmanagers van bij de Transvorm aangesloten organisaties organiseren we deze grote masterclass. Om inzicht te geven, te inspireren en weer scherp te krijgen welke waarde u als leider in uw rol wilt toevoegen. 

Over Gabriël Anthonio
Gabriël Anthonio is bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen en voorzitter van de raad van bestuur van Verslavingszorg Noord-Nederland. Hij is ook een meesterverteller en specialist in persoonlijk en waardengedreven leiderschap. Leiderschap dat niet van bovenaf of onderop stuurt, maar van binnen-uit. In zijn masterclass maakt hij veel gebruik van verhalen en metaforen. Hij put rijkelijk uit zijn eigen leven en ervaringen. Hij spoort u aan dit ook te doen. Want mensen komen niet in beweging door beleidsstukken en vergaderingen, maar als ze innerlijk geraakt worden, zich verbonden voelen en weten. Mensen komen in beweging door mensen.

U krijgt inspiratie en handvatten voor de praktijk van morgen en ontmoet collega’s van andere organisaties. Het wordt een onvergetelijke masterclass, met impact. Ten eerste voor uzelf en om door te geven aan anderen.  

Nb. deze masterclass wordt opgesplitst in twee identieke sessies, één in de ochtend en één in de middag op een nieuwe locatie. Klik hier voor de middagsessie.

Datum en tijd

  • 15 september 2020 van 09:30 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

De masterclass vindt plaats in Tilburg.
De exacte locatie wordt een week voor aanvang via e-mail aan de deelnemers bekend gemaakt.

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 100

Leidinggevenden, lijnmanagers, bestuurders en HR van bij Transvorm aangesloten organisaties.

We verwachten veel belangstelling voor deze bijeenkomst. Om zoveel mogelijk organisaties de gelegenheid te geven deel te nemen zullen we bij overinschrijving werken met een limiet van 5 personen per organisatie. 

Kosten

Geen. 

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht