Webinar: Na het front weer één team (VOL)

Beschrijving

De eerste golf van de coronacrisis lijkt voorbij. In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de toestroom van patiënten aan te kunnen, het virus buiten de huizen te houden én bovenal voor coronapatiënten te zorgen. Er ontstond een front van zorgmedewerkers die dag en nacht gewerkt hebben. Teams werden samengevoegd en medewerkers werd gevraagd om op andere afdelingen bij te springen. Tegelijkertijd waren er ook thuisblijvers: collega's in de zorg, die niet mee konden helpen aan ‘het front’.

Hoe ondersteun je dit proces als HR-professional? Hoe geef je de juiste aandacht en begeleiding aan je medewerkers? Welke ondersteuning moet je nu bieden, zodat zij een eventuele tweede golf (weer) aankunnen? Om deze vragen te beantwoorden organiseren we het webinar “Na het front weer één team vormen”. 

Defensie is bekend met de uitdagingen omtrent teamvorming in twee groepen: mensen die aan het front streden en de groep die thuisbleef. 

Sprekers

Bert Stam is kolonel en chef staf bij de Directie Operaties van het Ministerie van Defensie. Hij heeft persoonlijke ervaring tijdens vredesmissies en geeft leiding aan teams, waarvan een deel op missie gaat. Stam weet hij als geen ander hoe je één team creëert en behoudt na crisistijd. 

Cher ten Have adviseert, begeleidt en traint teams bij het Ministerie van Defensie. Hij gaat onder andere in op de manier waarop je kunt werken aan teamvorming en weerbaarheid na een crisis. 

De kennis en ervaring van Bert Stam en Cher ten Have geven u als HR-professional in zorg en welzijn de handvatten voor de volgende fase in deze coronacrisis: weer terug naar normaal als één team.

Dit webinar is georganiseerd in samenwerking tussen communicatiebureau Zorgbroeders en 10 regionale werkgeversorganisaties.

Datum en tijd

  • 25 juni 2020 van 10:00 - 11:00 uur (verlopen)

Deelnemers

  • minimaal 1
  • maximaal 100

HRM-professionals, lijnmanagers en personeelsadviseurs van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Dit webinar is vol.