Webinar - Btw- en loonheffingsgevolgen van het coronavirus voor zorg en welzijn

Beschrijving

Tijdens dit webinar praten Eduard Flinterman en Stan Veeke van PwC u bij over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de btw- en loonheffingen op het gebied van de inzet van (zorg)personeel. Zo is recent door de staatssecretaris van Financiën een nieuw besluit gepubliceerd waarin onder andere wordt goedgekeurd om de uitleen van zorgpersoneel onder versoepelde voorwaarden buiten de heffing van btw te houden. PwC publiceerde daarover recent een nieuwsbericht over btw-gevolgen van het coronavirus voor de zorgsector. Ook de fiscale impact van diverse vergoedingen en verstrekkingen aan personeel komen aan bod.

Deze onderwerpen, maar uiteraard ook andere onderwerpen die op dat moment relevant zijn, brengen Eduard Flinterman en Stan Veeke graag zo praktisch mogelijk onder de aandacht. Zo kunt u als deelnemer hiermee meteen verder in uw eigen dagelijkse praktijk.

Tijdens de laatste 45 minuten van het webinar beantwoorden de sprekers vragen van deelnemers die zij vooraf of tijdens het webinar stellen. U als deelnemer wordt uitgenodigd op voorhand alvast te bedenken welke onderwerpen u zeker aan bod wilt zien komen. Wilt u vooraf al een vraag insturen? Mail deze dan naar Transvorm.

Sprekers

Dit webinar wordt verzorgd door Eduard Flinterman en Stan Veeke. Zij zijn als btw-specialist werkzaam bij PwC en richten zich in hun dagelijkse advisering op de publieke sector en meer specifiek op de zorgmarkt.

Datum en tijd

  • 27 mei 2020 van 10:30 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

HR-professionals, directeuren en bestuurders en financiële medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Geen.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht