Webinar - Beter werven tijdens de coronacrisis

Beschrijving

Het coronavirus heeft de wereld in haar greep. Binnen zorgorganisaties wordt momenteel dag en nacht het gevecht geleverd tegen deze ziekte. De coronacrisis heeft ook z’n weerslag op de werving van organisaties. Een deel van de werving is on hold gezet terwijl er voor andere functies oud-zorgmedewerkers en vrijwilligers worden gevraagd. Er ontstonden de afgelopen weken mooie initiatieven zoals ‘COVID-19 Extra Handen aan het bed’, welke gecoördineerd worden en gebundeld zijn via de website extrahandenvoordezorg.nl

Hoe kunt u in deze hectische tijden toch uw werving zo goed mogelijk organiseren voor de hoogst mogelijke impact? Dat leert u van Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie tijdens dit webinar!

In dit actuele webinar bespreekt hij:

  • Hoe je de werving en selectie zo goed mogelijk kunt optimalisere
  • Voorbeelden uit de praktijk hoe andere (zorg)organisaties nu werven

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Er is uitgebreid ruimte om vragen te stellen. Zowel tijdens dit webinar als voorafgaand via martijn@arbeidsmarktcommunicatie.eu

Andere webinars

Datum en tijd

  • 2 april 2020 van 10:00 - 11:00 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 100

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht