Webinar - Beter werven: een plan schrijven

Beschrijving

Misschien hebt u niet de tijd om een dagdeel met reistijd te besteden aan een workshop. Daarom organiseren we dit jaar naast workshops ook webinars over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn. 

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gaat in een aantal webinars in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen.

In dit webinar bespreekt hij:

  • de ontwikkeling van een organisatie- naar wervingsstrategie
  • het schrijven van een wervingsplan

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. De link naar het webinar volgt later. 

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Andere webinars

Datum en tijd

  • 9 juni 2020 van 10:00 - 11:00 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 100

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht