Webinar - Beter werven: sociale media

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu.

Social media wordt al veel ingezet voor werving in de zorg. Tijdens de coronacrisis, waarin er minder face-to-face contact kan zijn, zien we dat sociale media mensen nog meer bij elkaar brengen. Ook voor de werving van personeel biedt dit kansen. Niet alleen als het gaat om het delen van vacatures, maar vooral ook om verhalen te delen om te laten zien hoe bijzonder en betekenisvol werken in de zorg is. Ook als het niet om het coronavirus gaat.

In dit webinar bespreekt Martijn Hemminga:

  • Actueel gebruik van sociale media in de zorg
  • Werven via social media door het vertellen van verhalen
  • Werven via Facebook, LinkedIn, Instagram en… Whatsapp

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. De link naar het webinar volgt later. 

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Andere webinars

Datum en tijd

  • 16 april 2020 van 10:00 - 11:00 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 100

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht