Workshop - Beter werven: stroomlijn het recruitmentproces

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Daarom organiseren  we ook dit jaar weer een aantal workshops over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn. U gaat met de docent in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. 

We behandelen deze onderwerpen:

  • Het ideale recruitmentproces
  • Optimaliseren van het proces
  • Draagvlak krijgen voor veranderingen in het recruitmentproces

Spreker

Inge Beckers is ondernemer, adviseur, docent en auteur. Ze is initiatiefnemer van HR-Communicatie.nl en co-auteur van het boek HR & Social Media. Inge Beckers helpt organisaties in zorg en onderwijs met communicatie en branding, het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en met het positief beïnvloeden van de tevredenheid van medewerkers.

Alle workshops

Het programma "Beter Werven" bestaat uit: 

Datum en tijd

  • 29 oktober 2020 van 09:00 - 13:00 uur

Locatie

Transvorm
Mollerzaal
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 11

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.