Workshop - Beter werven: contentgericht werven

Beschrijving

Let op: vanwege de ontwikkelingen rondom corona is deze bijeenkomst omgezet in een webinar. Deelnemers ontvangen hierover bericht van Transvorm. 

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Daarom organiseren  we ook dit jaar weer een aantal workshops over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn. U gaat met de docent in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. 

We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Content maken voor de gewenste doelgroep
  • Storytelling
  • Een contentstrategie opzetten

Spreker

Inge Beckers is ondernemer, adviseur, trainer en auteur. Ze is initiatiefnemer van HR-Communicatie.nl en co-auteur van het boek HR & Social Media. Inge Beckers helpt organisaties (o.a. NS, WNF, Hogeschool Utrecht, Belastingdienst, ZLTO, ABN AMRO)  met het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en met het positief  beïnvloeden van de tevredenheid van medewerkers. 

Alle workshops

Het programma "Beter Werven" bestaat uit: 

Datum en tijd

  • 6 oktober 2020 van 09:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 18

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht