Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

Transvorm Talent Center ingezet bij 'Aan de slag in de zorg'

maandag 07 mei 2018

De eerste ervaringen met het Transvorm Talent Center zijn opgedaan. Op 17 april organiseerden De Riethorst Stromenland, Thebe en Volckaert de informatiebijeenkomst 'Aan de slag in de zorg'. De aanwezigen werden uitgenodigd te solliciteren via het Transvorm Talent Center (TTC).

Transvorm Talent Center

Het TTC is een online sollicitatieprogramma waarmee werkgevers en geïnteresseerden in werk in zorg en welzijn elkaar kunnen vinden. Talent en ervaring staan hierbij centraal.
Het Transvorm Talent Center zetten we in voor gezamenlijke wervingscampagnes of bij een wervingsproces in uw eigen organisatie. Kandidaten die u niet aanneemt kunnen in een Talentpool door andere organisaties worden gevonden. Zo behouden we ze voor de sector.

Lees meer over het Transvorm Talent Center

Gekoppeld

De dag na de bijeenkomst ‘Aan de slag in de zorg’ hebben de eerste mensen het sollicitatieprogramma doorlopen en zijn nog dezelfde dag aan de door hen gewenste werkgever gekoppeld. Met één druk op de knop komen cv, motivatie en presentatiepagina in de mailbox van de werkgever terecht. Inmiddels zijn de eerste gesprekken gepland.

Eerste ervaringen

Dit zeiden opleidingsfunctionarissen van Thebe, De Riethorst Stromenland en Volckaert over TTC:

'Uitermate overzichtelijk',
'De kandidaat heeft de gelegenheid zich uitgebreid te profileren',
'Prima digitaal gebruikersgemak',
'Heerlijk, geen papier meer',
'Sollicitaties zijn eenvoudig te delen'
'Presentatie van de sollicitant is erg overzichtelijk'.

Meer weten?

Wilt u het Transvorm Talent Center ook inzetten? Gebruik is kosteloos voor bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 2.
Wilt u meer weten over het Transvorm Talent Center? Neem contact op met projectleider Marlous van Os.