Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

Transvorm organiseert Sterk in je Werk-week

maandag 18 juni 2018

De zorgsector verandert en personeelstekorten lopen op. Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Transvorm van 19 t/m 23 november de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen.

Goed werkgeverschap

Met behulp van een ‘Sterk in je Werk-week’ ondersteunt Transvorm zorg- en welzijnsorganisaties bij actielijn 5 van het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten: ‘het bieden van een aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat’ Oftewel: goed werkgeverschap.
De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Doet u mee?

Om een mooi programma aan medewerkers aan te kunnen bieden, is het van belang dat uw organisatie meedoet. Meedoen is simpel. U organiseert één of meerdere activiteiten en stelt deze ook (gratis) open voor medewerkers van andere organisaties. De activiteit moet aansluiten bij één van de volgende thema’s:

  • in balans zijn en blijven
  • mee-veranderen met het werk
  • oriënteren en ontwikkelen
  • werk zoeken 

Lees meer over de activiteiten en de Sterk in je Werk-week

Wilt u meedoen? Meld uw organisatie dan uiterlijk 17 augustus aan via het aanmeldformulier.