Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

Save the date: Dag van het sociaal domein Noord-Brabant

dinsdag 29 mei 2018

Gemeenten hebben een grote verantwoordelijkheid voor de inrichting van het sociaal domein. Samenwerking tussen werkgevers en gemeenten wordt belangrijker. Dit vraagt om andere manieren van werken en dus om personeel met andere competenties. Gemeenten, onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties zoeken gezamenlijk naar oplossingen voor arbeidsmarktknelpunten in het sociaal domein. Hoe krijgen we voldoende, goed (opgeleid) personeel in een lastige arbeidsmarkt?

Ontwikkelingen

In het sociaal domein zijn verschillende ontwikkelingen gaande. Deze ontwikkelingen vragen om regie en samenwerking in de regio. Daarom organiseert Transvorm een dag om voor het eerst Brabant-breed met werkgevers, onderwijsinstellingen én gemeenten te spreken. Dit initiatief wordt ondersteund door het FCB als landelijk arbeidsmarktfonds voor Sociaal werk, Jeugdzorg en Kinderopvang.

Themadag

Tijdens de dag zoeken we naar inspiratie en samenwerking tussen de gemeenten, onderwijsinstellingen en organisaties uit het sociaal domein. U wordt uitgedaagd om tot nieuwe wegen en oplossingen te komen voor een onzekere arbeidsmarkt.

Houdt u zich bezig met het sociaal domein? Noteer de Dag van het Sociaal Domein Noord-Brabant in uw agenda: 5 oktober 2018 in Tilburg

Lees meer over de Dag van het sociaal domein Noord-Brabant