Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

Kick-off Week van Zorg en Welzijn nadert

donderdag 22 februari 2018

Op zondag 11 maart vindt de landelijke kick-off van de Week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart 2018) plaats. Maarten van der Weijden, ambassadeur van deze week, vraagt tijdens de kick-off aandacht voor het mooie werk dat wordt verzet door de 1,2 miljoen mensen die werkzaam zijn in de sector. Hij zwemt tijdens de kick-off door heel Nederland. Het startschot van de Week van Zorg en Welzijn wordt gegeven bij Amarant in Rijsbergen.

Insteek op werving

Momenteel hebben 50 organisaties in Noord-Brabant zich aangemeld voor de Week van Zorg en Welzijn. Organisaties richten zich dit jaar voornamelijk op de werving van nieuwe medewerkers. Zo vinden er diverse speeddates plaats en worden er bijvoorbeeld rondleidingen en workshops gegeven voor werkzoekenden. 

Bent u benieuwd welke activiteiten uw collega's organiseren? Kijk dan op: www.weekvanzorgenwelzijn.nl/brabant.

Tv-programma en vlogs

Op 17 februari is een nieuwe serie van Heel Holland Zorgt gestart. In dit tv-programma is het laatste nieuws te zien rond de Week van Zorg en Welzijn. Onder meer Maarten van der Weijden en Jim Bakkum gaan op bezoek bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. 

Voorafgaand en tijdens de Week van Zorg en Welzijn doet vlogger Thomas van Grinsven wekelijks verslag van een aansprekende activiteit binnen zorg en welzijn. 

Aanmelden

Wil uw organisatie ook nog de deur openen tijdens deze week? Neem dan contact op met Monique van der Laar.

Special Week van Zorg en Welzijn

De Special Week van Zorg en Welzijn wordt vanaf 3 maart huis-aan-huis verspreid. In Noord-Brabant komen er 4 regionale edities uit. Al benieuwd? Kijk dan hier: