Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

Cijfers en trends: Onderwijs in Kaart 2018 beschikbaar

donderdag 31 mei 2018

De Onderwijs in Kaart 2018 is er. De uitgave gaat in op ontwikkelingen in het zorg- en welzijnsonderwijs in Noord-Brabant. Dit jaar hebben we gekozen voor een compacte publicatie. We lichten hierin drie actuele thema’s uit:

  • Ontwikkeling aantal instromers, deelnemers en gediplomeerden: de ontwikkeling van het aantal deelnemers aan opleidingen in het domein zorg en welzijn geeft inzicht in de stand van zaken op onderwijsgebied.
  • Aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt: hoeveel studenten moeten we opleiden, in welke richting en op welk niveau om te kunnen voldoen aan de toekomstige vraag naar personeel?
  • Studierendement: behalen jongeren hun diploma?

Bekijk de Onderwijs in Kaart 2018

Arbeidsmarkt in beeld

De Onderwijs in Kaart is beknopt. Meer informatie bij de publicatie vindt u op ons online arbeidsmarktdashboard transvorm.arbeidsmarktinbeeld.nl. Hier staat de meest actuele arbeidsmarktinformatie en kunt u onder meer vergelijkingen maken tussen de verschillende regio’s. Daarnaast vindt u op deze website thema-artikelen met uitgebreidere en verdiepende informatie.

Heeft u vragen over de Onderwijs in Kaart? Of heeft u behoefte aan een presentatie hierover bij uw organisatie? Neem dan contact op met de strategisch adviseur in uw regio.