Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

BrabantZorg.Net in een nieuw jasje

vrijdag 06 april 2018

Transvorm werkte afgelopen tijd aan de vernieuwing van BrabantZorg.Net. Nu is het zover: de vernieuwde website is online. BrabantZorg.Net is gebruiksvriendelijker en dus makkelijker in gebruik, op alle apparaten. Omdat de ontwerpprincipes van Google gebruikt zijn, wordt uw vacature nog sneller gevonden via Google.

Vacatures

U zet vacatures sneller online, doordat het aantal invulvelden is verminderd. Bovendien is het formulier om een vacature in te voeren zo vereenvoudigd dat het bijna voor zich spreekt. De site is bovendien ‘lichter’, waardoor vertragingen bij invoer van vacatures verleden tijd zijn.

Hoe werkt het?

De invoer van vacatures op de nieuwe BrabantZorg.Net lijkt voor zich te spreken. Komt u er toch niet helemaal uit? Er is een gebruiksaanwijzing (pdf) beschikbaar. U kunt ook instructievideo’s bekijken voor het aanmaken vacatures en templates

Koppeling met uw HRM-systeem?

Als er een automatische koppeling is tussen uw HRM-systeem en BrabantZorg.Net, is er actie nodig. Van de meeste organisaties kennen we de leverancier van de koppeling. Is uw koppeling met BrabantZorg.Net niet bij ons bekend? Laat het ons weten!

Beheer

Bent u of uw collega binnen uw organisatie verantwoordelijk voor BrabantZorg.Net en ontving u  geen inloggegevens? Laat het ons dan weten. 

Meer weten?

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen: 088-1444007 / brabantzorgnet@transvorm.org.