Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

BrabantZorg.Net in een nieuw jasje

dinsdag 13 maart 2018

Transvorm werkte afgelopen tijd aan de vernieuwing van BrabantZorg.Net. Nu is het bijna zover: de vernieuwde website gaat binnenkort online. BrabantZorg.Net is gebruiksvriendelijker en dus makkelijker in gebruik, op alle apparaten. Omdat de ontwerpprincipes van Google gebruikt zijn, wordt uw vacature nog sneller gevonden via Google.

Vacatures

U zet vacatures sneller online, doordat het aantal invulvelden is verminderd. Bovendien is het formulier om een vacature in te voeren zo vereenvoudigd dat het bijna voor zich spreekt. De site is bovendien ‘lichter’, waardoor vertragingen bij invoer van vacatures verleden tijd zijn.

Hoe werkt het?

De invoer van vacatures op de nieuwe BrabantZorg.Net lijkt vanzelfsprekend. Komt u er toch niet helemaal uit? Er komt een gebruiksaanwijzing beschikbaar, evenals een video waarin de invoer van een vacature wordt uitgelegd. Ook hebben beheerders de mogelijkheid om een workshop voor het invoeren van vacatures te volgen.

Inschrijven voor de workshop op 3 april
Inschrijven voor de workshop op 5 april

Koppeling met uw HRM-systeem?

Als er een automatische koppeling is tussen uw HRM-systeem en BrabantZorg.Net, is er actie nodig. Van de meeste organisaties kennen we de leverancier van de koppeling. Daarmee hebben we inmiddels contact.

Is uw koppeling met BrabantZorg.Net niet bij ons bekend? Laat het ons weten!

Livegang

Een dezer dagen krijgen beheerders en verantwoordelijke managers van uw organisatie voor BrabantZorg.Net toegang tot de testomgeving. We vragen om commentaar en correcties op de inhoud van de organisatie-pagina. Pas als die zijn verwerkt presenteren we de site aan de buitenwereld.

Beheer

Bent u of uw collega binnen uw organisatie verantwoordelijk voor BrabantZorg.Net en ontving u/uw collega geen nieuwsbrief over bovenstaande ontwikkelingen? Laat het ons dan weten. 

Meer weten?

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen: 088-1444007 / brabantzorgnet@transvorm.org.