24 maart 2020

Transvorm annuleert bijeenkomsten tot 1 juni, webinars gaan wel door

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus annuleert Transvorm alle door ons georganiseerde en/of gefaciliteerde fysieke bijeenkomsten tot 1 juni 2020.

Op dit moment onderzoeken wij de mogelijkheid om bijeenkomsten waar mogelijk op andere datums of op andere innovatieve manieren door te laten gaan, bijvoorbeeld digitaal. Deelnemers worden daar via e-mail van op de hoogte gebracht. 

Prioriteit 

Als netwerkorganisatie binnen zorg en welzijn willen we onze verantwoordelijkheid nemen en zeker niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. De prioriteit in de sector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers en bij het niet extra belasten van (het personeel van) de bij ons aangesloten zorgorganisaties. 

Webinars beter (digitaal) werven

De geplande webinars over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn op 2 en 16 april en 12 en 26 mei gaan in de huidige vorm door. Een mooie gelegenheid om vanaf de werkplek of vanuit huis toepasbare kennis op te doen.

Meer weten en inschrijven

We houden u via onze website op de hoogte van de ontwikkelingen en onze aanpak na 1 juni. 

In het corona dossier op deze website publiceren we over werving van extra personele inzet, crisisscholing en digitale communicatie.