26 november 2019

Sterk in je Werk-week goed ontvangen

Vorige week (18 t/m 22 november) vond in Noord-Brabant de 2e editie van de Sterk in je Werk-week plaats. Een editie met meer dan deelnemers dan vorig jaar. In totaal schreven ruim 1400 zorgmedewerkers zich in voor een activiteit waardoor ze hun werk gezond en met plezier kunnen blijven doen. Zij konden kiezen uit een ruim aanbod van 70 activiteiten, georganiseerd door 42 organisaties uit heel Noord-Brabant. Daarnaast waren er door de Sterk in je Werk-week 225 extra aanvragen voor een Sterk in je Werk-gesprek met een loopbaancoach.

Ruim aanbod

Het activiteitenaanbod was erg gevarieerd – van een lezing over de overgang, een yogales of stoelmassage tot een leefstijltraining of trampoline-workout.

Uit de evaluatiekaartjes bleek dat de deelnemers bijna unaniem (zeer) positief waren over de activiteit die ze volgden. Ook gaven ze aan dat wat hen betreft dergelijke activiteiten nog (veel) vaker aangeboden mochten worden. ‘Even een momentje voor jezelf is echt heel fijn in ons drukke werk’, luidde een van de reacties.

Momenteel wordt een evaluatie met werkgevers gepland om te kijken hoe we dit mooie evenement komend jaar een vervolg kunnen geven.

Winnaars high-tea

Onder alle deelnemers aan de Sterk in je Werk-week werden twee compleet verzorgde lunches/high tea’s voor het hele team verloot. De gelukkige winnaars werken bij Volckaert en Het Laar.

Nagenieten

Nog even nagenieten en de sfeer proeven? Bekijk dan enkele foto’s die zijn gemaakt bij de workshop mindfull schilderen, de kickbocksclinic, de gezonde proeverij en de theatershow.