08 augustus 2019

Uw medewerkers op 1!

Vindt u het belangrijk dat het goed gaat met uw medewerkers? Wilt u dat ze goed voor zichzelf zorgen? Hen op de eerste plaats zetten? Dat kan binnenkort heel makkelijk met de gratis online vijfdaagse ‘Stap op één'. Filmpjes en opdrachten inspireren zorgmedewerkers om niet alleen goed voor anderen, maar ook goed voor zichzelf te zorgen.

Het doel?       

Deelnemers worden zich bewust van wat ze nodig hebben om hun werk goed, gezond en met plezier te doen. Maar daar blijft het niet bij. Ze delen hun bevindingen, ondernemen actie en brengen het geleerde in de praktijk. 

Zowel uw organisatie als de regionale werkgeversverenigingen bieden allerlei activiteiten op het gebied van opleiding, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan, waaronder Sterk in je werk en de Sterk in je Werk-week. De vijfdaagse zet medewerkers aan om ook van deze activiteiten gebruik te maken.

We hopen dat uw organisatie achter dit initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties staat en ambassadeur wordt. Hiermee willen we een landelijke beweging in gang zetten die lang aanhoudt.

Voor wie?

Alle medewerkers in zorg en welzijn.

Hoe?

Organisaties ontvangen begin september een online toolkit met uitleg, instructies en promotiemateriaal om de vijfdaagse onder de aandacht te brengen bij hun medewerkers. Medewerkers kunnen zich vanaf 9 september, zonder bemoeienis van hun werkgever, aanmelden via stapop1.nl. De vijfdaagse is tot september 2020 beschikbaar.  

Meer informatie of vragen?

Meer details over de vijfdaagse vindt u in deze factsheet. Nog vragen? Neem contact op met Anneke van Dixhoorn.