02 juli 2019

'Past de zorg bij jou?' nieuw onderdeel Transvorm Talent Center

Het Transvorm Talent Center is uitgebreid met het programma 'Past de zorg bij jou?'. Zoals de naam al aangeeft, is dit onderdeel ontwikkeld voor kandidaten die overwegen om in de zorg te gaan leren of werken. Zij kunnen erachter komen of de zorg bij hen past.

Past de zorg bij jou?

Met het programma onderzoeken kandidaten waar ze goed in zijn. Op basis daarvan krijgen ze voorbeelden van werkzaamheden en beroepen die bij hen passen. Ook krijgt de kandidaat tips om zich verder te oriënteren in zorg en welzijn. 

Direct solliciteren

Kandidaten die al verder zijn in hun oriëntatieproces, kunnen direct solliciteren bij deelnemende organisaties van het Transvorm Talent Center. Via het programma 'Jouw sollicitatie' presenteren ze zichzelf met een e-portfolio bij een organisatie naar keuze. De organisatie kan ervoor kiezen om het e-assessment 'Jouw talent en geschiktheid' af te nemen.

Geen match?

Is er geen directe match? Dan kan de kandidaat ervoor kiezen om te worden opgenomen in de Talentpool. Daar is zijn/haar e-portfolio zichtbaar voor andere organisaties. Zo kan er alsnog een match ontstaan en blijft talent behouden voor de sector. 

Meer informatie

Voor meer informatie over het Transvorm Talent Center, of het onderdeel 'Past de zorg bij jou?' neemt u contact op met Marlous van Os.