07 mei 2019

Kick-off bijeenkomsten promotieteam zorgmedewerkers

Niemand kan werken in onze sector beter promoten dan zorg- en welzijnsmedewerkers zelf. Transvorm wil dan ook graag samenwerken met trotse medewerkers die met plezier kunnen en willen vertellen over hun werk.

Transvorm organiseert diverse activiteiten, zoals workshops, oriëntatiebijeenkomsten en gastlessen. Op die manier brengen we het werken in de sector op een positieve manier onder de aandacht. We richten ons daarbij op leerlingen die nog een beroepskeuze moeten maken én op zij-instromers die een overstap naar zorg en welzijn overwegen. De inzet van promotiemedewerkers die hun enthousiasme overbrengen is hierbij van grote toegevoegde waarde.

Op 6 en 25 juni 2019 organiseren we bijeenkomsten bedoeld als kick-off voor mogelijk nieuwe leden van ons promotieteam. We bespreken samen de verschillende activiteiten waar het promotieteam voor ingezet kan worden. Bart Lonterman (trainer en jongerenwerker bij ContourdeTwern) verzorgt een training 'Sterk voor de klas'.

Over de trainer

Bart Lonterman is jongerenopbouwwerker. Hij heeft jarenlange ervaring in het veld, de laatste jaren als coördinator jongerenwerk. Meer recent is Bart zich gaan specialiseren als communicatie- en gedragstrainer.

Hij verzorgt trainingen voor andere jongerenwerkers en politiemedewerkers en is actief als gastdocent op het mbo en hbo. Op een bevlogen en enerverende manier laat Bart ons in zijn training ‘Sterk voor de klas’ zien wat nodig is om een goede gastles te verzorgen.

Interesse?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties die interesse hebben in deelname aan het promotieteam van Transvorm. Kent u een medewerker binnen uw organisatie die mogelijk interesse heeft in deelname aan het promotieteam? Aanmelden kan bij Jeroen Hellemons van het Supportteam Zorg & Welzijn.