28 februari 2019

Week van Zorg en Welzijn bijna van start

Van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart is de Week van Zorg en Welzijn. Ruim 85 Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Activiteiten

Transvorm organiseert in samenwerking met zorg- en welzijnsorganisaties een Ik Zorg. Kansenmarkt in Tilburg, één in Eindhoven en een drietal Ik Zorg. Oriëntatiebijeenkomsten in West-Brabant. Benieuwd naar de 150 activiteiten in Brabant? Bekijk alle 150 activiteiten op BrabantZorg.Net

Ambassadeur: Angela Groothuizen

Angela Groothuizen is de nieuwe ambassadeur van de Week van Zorg en Welzijn. Ze heeft hart voor zorg en welzijn: “Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn.”

Special Week van Zorg en Welzijn

Komende week ligt ook de Special Week van Zorg en Welzijn bij meer dan 900.000 Brabantse huishoudens op de mat. In deze special lees je o.a. de verhalen van zorg- en welzijnsprofessionals die als echte ambassadeurs voor hun vak staan. Ontdek waarom zij kozen voor dit vak, soms nadat ze eerst totaal iets anders deden. Een loopbaancoach geeft antwoord op de meest gestelde loopbaanvragen én je vindt praktische informatie over oriënteren op (ander) werk binnen zorg en welzijn. Benieuwd?

Lees de Special Week van Zorg en Welzijn online.

Heel Holland Zorgt

Daarnaast zendt SBS6 vanaf 2 maart iedere zaterdag het tv-programma ‘Heel Holland Zorgt’ uit. In dit programma lopen bekende Nederlanders mee in zorg en welzijn. Hoe ziet het werk eruit? En is het voor iedereen weggelegd? Daarnaast worden in het programma allerlei beroepen en kansen binnen zorg en welzijn toegelicht. Kijk jij ook?