27 februari 2019

'Sterk in je werk' gaat door!

Al ruim 1500 mensen in Noord-Brabant die (weer) in zorg en welzijn willen werken of willen blijven werken, hebben het aanbod van hulp bij hun loopbaan aangenomen. 'Sterk in je werk' is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in zijn of haar loopbaan. Medewerkers die aan ‘het bed’ staan én medewerkers in de ondersteunende diensten uit zorg én welzijn kunnen meedoen.

En 'Sterk in je werk' gaat door! Tot eind mei 2022 mogen we medewerkers, herintreders, zij-instromers en werkzoekenden allerlei activiteiten aanbieden.

 Loopbaaninspiratie-middag op locatie

In het kader van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers, kunt u als werkgever uw medewerkers in samenwerking met Transvorm een gratis loopbaaninspiratie-middag aanbieden. Het ministerie van VWS heeft hiervoor subsidie beschikbaar gesteld binnen het project ‘Sterk je Werk’. 

Samen met de loopbaancoaches die verbonden zijn aan het project, organiseren we in samenwerking met uw organisatie een inspiratiemiddag voor uw medewerkers. U zorgt als organisatie voor de locatie en de promotie van deze middag onder medewerkers. Wij verzorgen twee inspirerende workshops en bieden medewerkers de mogelijkheid om op een later moment persoonlijk in gesprek te gaan met een loopbaancoach.

Lees meer over het organiseren van een loopbaaninspiratie-middag

Specials: 'Sterk in je werk' workshops

In aanvulling op het persoonlijk gesprek met een loopbaancoach kunnen kandidaten binnen het project 'Sterk in je Werk' gratis één workshop volgen: de 'Sterk in je werk' special. Dit geldt voor zowel medewerkers binnen zorg en welzijn als voor werkzoekenden, herintreders en zij-instromers. Kandidaten krijgen dit aanbod tijdens een gesprek met een loopbaancoach.

Bekijk het special-aanbod voor werkenden binnen zorg en welzijn

Aandacht voor Sterk in je werk

Wilt u de mogelijkheid tot meedoen aan 'Sterk in je werk' promoten onder medewerkers? Wij hebben digitaal en gedrukt promotiemateriaal beschikbaar.

Bij het Supportteam Zorg & Welzijn van Transvorm kunt u cadeaukaarten t.w.v. een gratis loopbaangesprek of ansichtkaarten aanvragen om uit te delen.

Meer weten?

Lees alles over dit project op de website van Sterk in je werk of neem contact op met het Anneke van Dixhoorn.