22 januari 2019

Sterk in je Werk-week krijgt doorlopend vervolg

De succesvolle Sterk in je Werk-week (19 t/m 23 november 2018) krijgt een vervolg. Niet alleen met een nieuwe editie in 2019, maar ook met een doorlopend activiteitenaanbod. Zo krijgen medewerkers voortdurend de kans om deel te nemen aan activiteiten die hen helpen hun werk goed, gezond en met plezier te blijven doen! 

Zelfde principe als Sterk in je Werk-week

De doorlopende activiteiten kennen hetzelfde principe als de Sterk in je Werk-week. Samen met organisaties uit uw regio biedt u in 2019 één of meerdere activiteiten aan die vallen onder één van de volgende thema's: 

  • in balans zijn en blijven
  • mee-veranderen met het werk
  • oriënteren en ontwikkelen
  • werk zoeken

U stelt de activiteit(en) open voor de eigen medewerkers en medewerkers van andere organisaties. Deelname is gratis voor medewerkers van deelnemende organisaties. 

Meedoen

Wilt uw organisatie ook meedoen? Vul dan dit formulier in. Wij verzamelen de activiteiten en ontwikkelen een website waarop uw medewerkers het aanbod kunnen bekijken en zich kunnen inschrijven. Deze website gaat naar verwachting in het voorjaar van 2019 online. Twijfelt u nog over deelname? Laat u inspireren door de aftermovie of bekijk de analyse van de Sterk in je Werk-week.

Let op: vanaf 2019 valt het faciliteren van de Sterk in je Werk-Week (zoals het bouwen en onderhouden van de website, monitoren van de inschrijvingen en het beschikbaar stellen van promotiemateriaal) onder activiteitenpakket 2. Neemt u dit pakket nog niet af? Neem dan contact op met de strategisch adviseur van uw regio. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen dit pakket. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met het Anneke van Dixhoorn via a.vdixhoorn@transvorm.org of 06-21393284.