24 augustus 2022

Online vijfdaagse voor behoud medewerkers

Loopbaan vijfdaagse

Medewerkers in zorg en welzijn kunnen tijdens de week van het werkgeluk van 19 - 23 september 2022 gratis deelnemen aan de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan. Vijf dagen lang tips en opdrachten voor meer werkgeluk en vitaliteit. Iets voor jouw medewerkers? Wijs ze op de vijfdaagse.

Sterk in je werk

Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Tijdens de online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan.

Elke dag een inspiratiemail

Deelnemers ontvangen vijf mails van Sterk in je werk en ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk, ook gratis. Al meer dan 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit succesvolle  loopbaantraject, waaronder ook veel Brabantse zorgprofessionals.

Meer informatie en inschrijven

Wil je deze online vijfdaagse van Sterk in je werk delen met jouw medewerkers, bijvoorbeeld via intranet? Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.