16 juni 2022

De Health Innovation School - Implementation 2.0 (HIS-I) komt eraan

Op 7 juni sloten we de allereerste Health Innovation School – Implementation (HIS-I) af. Maar liefst 36 deelnemers ontvingen een certificaat ter afsluiting van dit programma. De HIS-I bestond uit tien programmadagen waarin de deelnemers van 35 verschillende werkgevers in zorg en welzijn uit Brabant en Limburg kennis, expertise, succesvolle voorbeelden en praktische handvatten hebben gekregen voor het implementeren en opschalen van sociale en technologische innovaties.

Bouwen aan innovatief vermogen

De deelnemers zijn aan de slag gegaan met een eigen implementatievraagstuk waarbij ze een intern team vanuit de organisatie hebben betrokken. Zo draagt de HIS-I direct bij aan een groter innovatief vermogen van de organisatie.

Meedoen aan HIS-I 2.0?

De eerste HIS-I was een groot succes en daarom starten we in november 2022 de HIS-I 2.0. Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie? Bekijk de website www.hisimplementation.nl of stuur een mail naar: info@hisimplementation.nl.

De HIS-I is georganiseerd door Transvorm, Zorg aan Zet, Care Innovation Center en Coöperatie Slimmer Leven, in nauwe samenwerking met Avans, Fontys en Zuyd Hogeschool.