23 april 2022

Laatste plaatsen theatervoorstelling ADEM voor zorgmedewerkers

theater ADEM

Hoe krijg je als zorgverlener nog lucht als je constant andere mensen moet verzorgen? Hoe kom je bij als je geen moment stil kunt staan? Dat is waar zorgmedewerkers en mantelzorgers tijdens en na de coronacrisis nog veel meer dan anders mee worstelen. Want de crisis is voor iedereen zwaar, maar voor hen nog een tandje zwaarder. De theatershow ADEM laat zorgprofessionals bijkomen. 

Op zondag 29 mei, 20.00 uur, is ADEM te zien in het Parktheater in Eindhoven. 

ADEM ontroert en laat u nadenken

Al zingend, dansend, acterend en vertellend gaat zangeres Suzan Seegers op zoek naar antwoorden Ze wordt op het podium vergezeld door een liveband en danseres. ADEM ontroert en laat bezoekers nadenken, maar is ook zeker een moment om even tot rust te komen en te genieten.

Praktische informatie

ADEM is een productie van stichting Tanktheater en Suzan Seegers. De voorstelling komt in de plaats van de geannuleerde show van maart 2022. Bezoekers die hadden gereserveerd voor die show hebben persoonlijk bericht ontvangen over de nieuwe datum. De voorstelling is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties. Er zijn nog enkele tientallen plaatsen, dus wacht niet te lang met reserveren.