24 februari 2022

Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan voor medewerkers

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn ontwikkeling. Medewerkers in zorg en welzijn en potentiële medewerkers, kunnen gratis deelnemen aan de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan tijdens de Ontdekdezorg week.

Behoud van medewerkers

De zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, de persoonlijke loopbaanimpuls voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van medewerkers voor de sector.

Elke dag tips voor loopbaanontwikkeling

Tijdens deze online zesdaagse gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun loopbaan. Elke dag van maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart krijgen de deelnemers mails om vol energie en inspiratie aan de slag te gaan met hun loopbaan. Ze ontdekken meer over zichzelf, wat ze willen en kunnen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke coach van Sterk in je werk (ook gratis).

Wilt u deze online zesdaagse Zorg voor je loopbaan delen met (potentiële) medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan op www.sterkinjewerk.nl/zesdaagse.