11 maart 2022

Doe mee aan de Ontdekdezorg week 2022

In 2022 is de Ontdekdezorg week van 14 t/m 19 maart. Transvorm coördineert en promoot de Ontdekdezorg week voor Noord-Brabant. Zij-instromers en herintreders vormen dit jaar de doelgroep. Helpt u mee om meer mensen enthousiast te maken voor een baan in zorg en welzijn?

Activiteiten

Check. Match. Like. Ontdek. Tijdens de Ontdekdezorg week kunnen zij-instromers en herintreders de mogelijkheden van de sector ontdekken. Zij hebben hiervoor meerdere mogelijkheden:

  • Transvorm organiseert op 15 maart om 19:00 uur een energieke, digitale talkshow: ‘Hart voor zorg en welzijn, meer dan applaus’. Presentator en theatermaker Ralph Kolen ontvangt in de huiskamerstudio zorgprofessionals en zij-instromers. Ze vertellen over ervaringen en ontwikkelingen in zorg en welzijn.
  • Er zijn Ik Zorg. webinars en persoonlijke adviesgesprekken. Tijdens deze activiteiten verwijzen we bezoekers door naar uw activiteiten.
  • Voor geïnteresseerden die al beter weten wat ze willen, kunt u zelf activiteiten organiseren. Die kunt u plaatsen in de activiteitenkalender op OntdekdezorgBrabant.nl en BrabantZorg.Net. Maak daarvoor een activiteit aan zoals u dat ook doet voor de reguliere activiteitenkalender en klik het vinkje 'Ontdekdezorg week' aan. 
  • Ook landelijk worden webinars georganiseerd, waarin deelnemers praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Die webinars staan in het landelijke overzicht van activiteiten.

De Ontdekdezorg week wordt zowel landelijk als regionaal onder de aandacht gebracht.

Toolkit

Heeft u beeldmateriaal nodig om uw activiteiten te promoten? Download de Ontdekdezorg week toolkit.

Meer informatie?

Neem contact op met Marlous van Os.