12 oktober 2021

Programma Sterk in je werk-week bekend

De Sterk in je werk-week is speciaal voor medewerkers van Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties (aangesloten bij Transvorm). Van 8 t/m 21 november organiseren we weer een week vol workshops, helemaal online. 

Anders doen

We helpen zorg- en welzijnsmedewerkers graag om hun werk goed, gezond en met plezier te blijven doen. En dan kan het helpen om met een andere blik naar een situatie te kijken. Daarom staat deze Sterk in je werk-week in het teken van ‘anders doen’. Zo helpen we uw collega's samen om even met een nieuwe blik naar hun (werk)leven te kijken, tot rust te komen, te lachen of te laten inspireren.

Programma en aanmelden

Op sterkinjewerkweek.nl vindt u vanaf 12 oktober 2021 het programma van de Sterk in je werk-week. Uw medewerkers kunnen zichzelf (zonder tussenkomst van de werkgever) aanmelden voor de workshops.

Op het programma staan o.a. workshops over jobcraften, gezond gedrag, heftige ervaringen verwerken, succesvol samenwerken en lachen. Ook zijn er doorlopende activiteiten: Stap op één, loopbaangesprekken en een beweegenergizer. En medewerkers kunnen zelfs een theatervoorstelling bezoeken! 

Theatervoorstelling Adem

In theatershow Adem gaat zangeres en theatermaker Suzan Seegers op zoek naar antwoorden. Om op adem en tot rust te komen. Adem is een exclusieve theatervoorstelling voor zorg- en welzijnsmedewerkers. Omdat zij het als geen ander verdienen om bij te tanken. 

Op dinsdag 9 november is Adem te zien in het Chassé Theater in Breda en op zondag 21 november in het Parktheater in Eindhoven. Op het inschrijfformulier voor de workshops op sterkinjewerkweek.nl kunnen uw medewerkers aangeven dat ze belangstelling hebben. Ze ontvangen dan een mail met daarin de link naar de bestelpagina van het theater. 

Bekijk de trailer van theatervoorstelling Adem 

Promotie binnen uw organisatie

Wilt u de Sterk in je werk-week graag onder de aandacht brengen bij uw medewerkers? Om het u makkelijk te maken, hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Digitaal, zodat u zelf kunt kiezen of u het gedrukt of via e-mail of intranet verspreid.

Download hier een flyer en poster:

Vragen of ideeën?

Heeft u vragen of ideeën over de Sterk in je werk-week? Neem dan contact op met projectleider Marieke Hezemans.