15 juli 2021

Een activiteitenkalender voor scholen

Organiseert u wel eens bedrijfsbezoeken? Of geeft u gastlessen? Komen leerlingen snuffelstages doen?

Het organiseren en plannen van die activiteiten kost tijd en geld. Om uw werk makkelijker en efficiënter te maken, ontwikkelde Transvorm een activiteitenkalender voor middelbare scholen. U kunt op OntdekdezorgBrabant.nl uw onderwijsaanbod en contactinformatie plaatsen. Middelbare scholen kunnen er in zoeken naar het onderwijsaanbod bij hen in de buurt.

Bekijk een voorbeeld

Gastlessen, snuffelstages en bedrijfsbezoeken

Middelbare scholen nemen vaak direct contact op met zorg- en welzijnsorganisaties over bezoeken, gastlessen en stages. Dat kost u tijd en werk. Op de onderwijskalender plaatst u uw aanbod en contactgegevens plaatsen en scholen kunnen er in zoeken naar aanbod in de buurt.

Bekendmaking van de onderwijskalender

Rond 15 september 2021 sturen we aan alle middelbare scholen in Noord-Brabant een mailing over zorg en welzijn. Daarin vertellen we decanen en geïnteresseerde docenten over de onderwijskalender. Wilt u aandacht voor uw activiteiten? Plaats ze dan vóór 15 september.

Uw onderwijsactiviteiten invoeren

Het toevoegen van activiteiten aan de kalender kunt u nu al doen. Dat doet u (of een collega) in de beheeromgeving van Brabantzorg.Net, waar ook vacatures en reguliere activiteiten ingevoerd worden. In het beheeraccount is een onderdeel opgenomen voor plaatsing van schoolactiviteiten.

Bekijk de gebruiksaanwijzing (pdf)

Nog geen beheeraccount? Of weet u niet wie beheerrechten in BrabantZorg,Net heeft? Vraag het ons!

Meer weten?

Bent u of heeft uw organisatie een contactpersoon voor schoolactiviteiten? Wilt u informatie ontvangen over de activiteiten op het gebied van middelbaar onderwijs? Mail dan uw contactgegevens aan projectleider Marieke Hezemans