16 maart 2021

H.M. Koningin Máxima aanwezig bij start Ontdekdezorg week

Op 22 maart zal H.M. Koningin Máxima aanwezig zijn bij de start van de Ontdekdezorg week 2021. Zij gaat digitaal in gesprek met vier mensen die uit een ander beroep de overstap hebben gemaakt naar een baan in zorg en welzijn.

Het afgelopen jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorg en welzijn van het allergrootste belang zijn. Voldoende en goed opgeleide medewerkers zijn daarbij onmisbaar. Veel Nederlanders kijken door de coronacrisis met meer interesse naar de zorg. Maar hoe kunnen zij ontdekken of daar hun hart ligt en of ze de stap willen zetten om te veranderen van baan? En hoe zetten ze dan die stap? Deze ervaringen staan centraal in de gesprekken met H.M. Koningin Máxima.

Ontdek de zorg

Van 22 t/m 27 maart vindt de Ontdekdezorg week 2021 plaats, dit jaar geheel digitaal. Bezoekers (her)ontdekken de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn. Ze oriënteren zich, krijgen praktische informatie, en maken kennis met organisaties bij hen in de buurt.

Webinars

Geïnteresseerden krijgen praktische informatie tijdens webinars zoals ‘Retourticket naar de zorg’ en ‘Ik wil de zorg in, waar begin ik?’ of over specifieke branches zoals gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en welzijn/GGZ. Ze kunnen digitale activiteiten van zorgorganisaties bezoeken en meteen een afspraak inplannen.

Meer informatie

Kijk op ontdekdezorgbrabant.nl/ontdekdezorgweek voor het programma.