05 januari 2021

Programma Sterk in je Werk-week bekend

Van maandag 1 t/m vrijdag 12 februari 2021 is het zover! Dan bieden we tijdens de Sterk in je Werk-week dagelijks meerdere online workshops voor zorg- en welzijnsmedewerkers. Niet alleen een mooie gelegenheid om uw medewerkers de aandacht te geven die ze verdienen, maar bovenal om uw waardering naar hen te uiten én ze te helpen om met plezier aan het werk te blijven. Juist nú!
 
Transvorm heeft een volledig digitaal programma samengesteld dat u als werkgever kunt aanbieden aan medewerkers. Er staan workshops gepland over o.a. werkgeluk, vitaal ouderschap, een gezond brein, slapen en ontspanning en uitstraling. Ook is er elke dag een yogasessie en kunnen medewerkers aan de slag met een (loopbaan)coach of de Stap op 1 vijfdaagse. Een uitgebalanceerde mix van serieuze en wat luchtigere onderwerpen dus, voor ieder wat wils!

Vanaf nú staat de site sterkinjewerkweek.nl online, met daarop het hele programma. Nodig uw medewerkers snel uit om zich in te schrijven! Zo profiteren ze optimaal van het ruime aanbod (vol = vol).

Sterk in je Werk-week promoten binnen uw organisatie?

We helpen u graag om uw medewerkers enthousiast te maken om mee te doen aan de Sterk in je Werk-week en zich in te schrijven voor de online sessies (maximaal twee per persoon). Daarom hebben we een toolkit ontwikkeld, met materialen die u kunt gebruiken in e-mails, op uw intranet of social media (let er dan wel op dat u duidelijk vermeld dat deze week alleen bedoeld is voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties).

Flyers en posters bestellen?

Wilt u de Sterk in je Werk-week ook promoten op de prikborden en in de personeelsruimte? We sturen u graag gedrukte posters en flyers toe. Deze zijn tot uiterlijk 11 januari te bestellen via dit formulier. Het materiaal wordt dan in week 3 bezorgd bij uw organisatie.

Meer informatie?

Neem contact op met Anneke van Dixhoorn of Marlous van Os, projectleiders Sterk in je Werk-week.