16 december 2020

Sterk in je Werk-week: juist nú!

Van maandag 1 t/m vrijdag 12 februari 2021 bieden we tijdens de Sterk in je Werk-week dagelijks meerdere online workshops voor zorg- en welzijnsmedewerkers. Niet alleen een mooie gelegenheid om uw medewerkers de aandacht te geven die ze verdienen, maar bovenal om uw waardering naar hen te uiten én ze te helpen om met plezier aan het werk te blijven. Juist nú! Transvorm zorgt voor een volledig digitaal programma dat u als werkgever kunt aanbieden aan medewerkers. 

Twee weken vol online workshops

Benieuwd naar het programma van deze bijzondere week? We geven u graag alvast een voorproefje. Er staan workshops gepland over o.a. werkgeluk, vitaal ouderschap, een gezond brein, slapen en ontspanning en uitstraling. Ook is er elke dag een yogasessie en kunnen medewerkers aan de slag met een (loopbaan)coach of de Stap op 1 vijfdaagse. Een uitgebalanceerde mix van serieuze en wat luchtigere onderwerpen dus, voor ieder wat wils! In de eerste week van januari maken we het volledige programma van de Sterk in je Werk-week bekend.

Promoot u ook de Sterk in je Werk-week?

We helpen werkgevers graag om medewerkers enthousiast te maken om mee te doen aan de Sterk in je Werk-week en zich in te schrijven voor één of meerdere online sessies. 

In de eerste week van januari ontvangen aangesloten organisaties van ons een toolkit, met daarin de uitnodiging voor medewerkers en andere promotiematerialen om in te zetten op bijvoorbeeld intranet en sociale media. Ook lanceren we dan de website met daarop het volledige programma, zodat medewerkers zich in kunnen schrijven voor de activiteiten van hun keuze. 

Meer informatie?

Heeft u vragen of ideeën? Neem contact op met Anneke van Dixhoorn of Marlous van Os, projectleiders Sterk in je Werk-week.