09 december 2020

#ikzorg: Extra liefde voor alle zorg- en welzijnsmedewerkers

Voor medewerkers in zorg en welzijn ziet het werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt de Ik Zorg. campagne het in december voor iedereen mogelijk een videoboodschap te maken. De campagne doet die oproep in de komende weken via sociale media en de pers.

Op de webpagina trots.ontdekdezorg.nl kan men een persoonlijke video met feestelijke animatie opnemen voor zijn of haar zorgheld. Bijvoorbeeld om iemand die tijdens de feestdagen werkt extra fijne dagen te wensen. Deze video kan vervolgens gedeeld worden via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp. Zo streeft Ik Zorg. ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers een liefdevolle video krijgen in december. 

Ik Zorg. is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties en branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak, om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl.