27 augustus 2020

Ik Zorg. Contactpunt West-Brabant gaat van start

Ik Zorg. Informatie Noord-Brabant

Op vrijdag 4 september 2020 ging het Ik Zorg. Contactpunt West-Brabant van start op Landgoed Vrederust in Halsteren. Wethouder Mignon van der Zwan-Brasser van Bergen op Zoom, onder andere portefeuillehouder arbeidsmarkt en werkgelegenheid, opende het contactpunt in gebouw Kreek/Dintel.

Het Ik Zorg. Contactpunt is er voor mensen uit de regio met interesse in werken en/of leren in zorg en welzijn. Dat kunnen herintreders zijn, werkenden die denken aan een overstap of scholieren. Ook zorgmedewerkers die hun ontwikkelmogelijkheden in zorg en welzijn willen verkennen zijn welkom.

Mogelijkheden 

In een persoonlijk gesprek helpt een adviseur bij het maken van keuzes over een baan of opleiding in zorg en welzijn. Geïnteresseerden in opleidingsmogelijkheden, de verschillende werkvelden in de sector en werkgevers in de regio kunnen een afspraak maken via ikzorg@transvorm.org of 088-1444044.

Samenwerking

Transvorm bemant het Ik Zorg. Contactpunt in Halsteren samen met werkgevers uit de regio: GGZ WNB, tanteLouise, ASVZ en SDW. Het contactpunt is ontwikkeld om vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, personeel en opleiden in westelijk Noord-Brabant op te pakken.

Meer informatie?

Neem contact op met projectleider Sanne Schoolmeesters.