Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Workshop ‘Werken met het Huis van Werkvermogen’

Beschrijving

In deze workshop wordt ‘Het Huis van Werkvermogen’ als kapstok voor duurzame inzetbaarheid gebruikt om op teamniveau de dialoog te voeren. Deelnemers leren de webapplicatie 'Huis van werkvermogen' te gebruiken, zodat zij deze zelf kunnen inzetten binnen hun organisatie. Deze aanpak, met app, leent zich goed om op verschillende niveaus (met management teams, operationele (zelfsturende) teams en individuele medewerkers) in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid.

Na de training heeft de deelnemer achtergrondinformatie over 'Het Huis van Werkvermogen’ en kennis van de mogelijkheden en het gebruik van de (gratis) webapplicatie. De tools kunnen direct binnen de eigen organisatie ingezet worden om met medewerkers van diverse teams in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid. 

Deelnemers
Medewerkers die zich bezighouden met Duurzame Inzetbaarheid van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame Inzetbaarheid. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.
Tijdstip
13:30 tot 16:00
Kosten
Deze bijeenkomst is kosteloos en uitsluitend bedoeld voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Neem contact op met Michiel van den Heuvel.

Meer weten?

Michiel van den Heuvel
Strategisch Adviseur/projectleider
M 06 115 200 94
T 088 144 40 00