Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Workshop 'Interpretatie verzuimcijfers en verzuimrapportages'

Beschrijving

Deze workshop gaat dieper in op verzuimrapportage en de verzuimcijfers van de deelnemende organisatie. Deelnemers leren de vertaalslag te maken van cijfers naar praktijk. De kunst is om niet te veel cijfers en te complexe rapporten te produceren. Een goed managementrapport bevat uiteraard wel die informatie waarop men kan sturen.

De workshop vormt een goed vervolg op het online college 'Basisbeginselen verzuimcijfers en -rapportages'.

Opmerking: deelnemers moeten hun eigen Viewer meenemen. Hiermee kunnen de de verzuimcijfers worden vergeleken met andere deelnemers. Indien een deelnemer geen Viewer heeft, produceert Vernet deze eenmalig. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Over de spreker

Danijela Budimir is manager bedrijfsvoering en sinds 2001 in dienst van Vernet. Zij is een bevlogen analist en signaleert trends op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Vanuit haar analytische vermogen maakt ze de vertaalslag naar goede, zinvolle en leesbare rapportages.

Deelnemers
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het terugdringen van verzuim en weinig tot geen ervaring heeft met het interpreteren van verzuimcijfers en opstellen van rapporten. Niveau I: beginners
Tijdstip
10:00 tot 12:00
Kosten
Deze workshop is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Anneke van Dixhoorn

Meer weten?

Anneke van Dixhoorn
Supportteam Zorg & Welzijn
M 06 213 932 84
T 088 144 40 00

Aanmelden

Bijvoorbeeld: 1234AA